نام کتاب : کتاب الکترونیکی آشپزی (تصویری) تعداد صفحه : 30 قالب کتاب :PDF در این کتاب با طرز تهیه انواع (پیش غذا ndash; غذای اصلی و دسر های متنوع) آشنا خواهید شد. مطالب این کتاب همراه با تصویر مربوط به غدای در حال آموزش می باشد که می تواند شما را در درست کردن غداهای متنوع یاری .
مدلسازي ديناميكي عمليات تراشكاري بكمك مدلسازي جسم صلب
بررسي تاثير استفاده از نانو سيال بر عملكرد گرمايي ميكرولوله حرارتي نوساني
طراحي مستقيم يك نازل مافوق صوت بالا دو بعدي مبتني بر معادلات ناوير-استوكس تراكم پذير
جبرانسازي پديده بازگشت فنري در فرآيندهاي شكلدهي ورقهاي فلزي به كمك اصلاح هندسي قالب